За плечима «Імперово-Фудз» багата на події та здобутки історія лідерства та інновацій. Трохи більш ніж за десятиліття компанія зарекомендувала себе постачальником якісних яєчних продуктів та стала найбільшим експортером яєчних продуктів з України. Завдяки стрімкому розвитку на сьогодні ми вже працюємо з низкою вітчизняних та закордонних клієнтів. Запорука нашого успіху - постійне вдосконалення, оскільки ми плануємо й надалі зміцнювати лідируючі позиції на ринку.
Завод з переробки яєць «Імперово Фудз» був побудований з нуля за ініціативи власника і головного акціонера компанії AVANGARDCO IPL Олега Бахматюка.
29 вересня 2007 – відбулося відкриття заводу з переробки яєць «Імперово Фудз». Основним напрямком роботи заводу є виготовлення рідких пастеризованих та сухих яєчних продуктів.
Жовтень 2007 – завод вийшов на повну виробничу потужність: щодоби переробляється близько 180-ти тон яєчної продукції (3 мільйони яєць). Цей показник – один із найвищих у Європі.
12 листопада 2007 – на заводі «Імперово-Фудз» вироблено першу партію ферментованого білка (альбуміну). Це – справді визначна подія для компанії, адже ми стали першим і на той час єдиним українським виробником цього продукту.
Липень 2009 –компанія AVANGARDCO IPL набуває 100% частки участі в статутному капіталі «Імперово Фудз». Завод входить до складу групи.
2013 - завдяки масштабній інвестиційній програмі потужності заводу «Імперово Фудз» було збільшено з 3 мільйонів до 6 мільйонів яєць переробки на день. Додаткові виробничі лінії поставлені компанією SANOVO.
30 вересня 2014 - «Імперово Фудз» отримує офіційний дозвіл на експорт сухих яєчних продуктів до Європейського Союзу, що дозволяє розширити присутність компанії у світовому просторі.