Висока якість продукції

Вертикальна інтеграція материнської компанії AVANGARDCO IPL дозволяє керувати усіма процесами, від яких залежить якість продукції - від розведення курей-несучок до пакування і транспортування яєчного порошку. Якість ретельно контролюється на кожному етапі виробництва. Саме тому наша продукція відповідає найвищим стандартам.

Яєчний порошок

Використовується у виробництві хлібобулочних та м’ясних продуктів, готових страв тощо. Перевагами цього продукту є його структура та емульсійні властивості. Окрім того, порівняно із рідкими продуктами, порошок є зручнішим при зберіганні й перевезенні.

Пастеризований, висушений розпиленням рідкої яєчної маси, порошок. 100 г порошку, розчинені у 300 г води, відповідають 400 г свіжих яєць (близько 8 штук).

Зберігати у сухому, темному, вентильованому приміщенні.
За температури 2 °C: 24 місяці.
За температури 20 °C: 12 місяців.

Блакитний поліетиленовий пакет у картонній коробці або паперовий мішок, маса нетто – 20 кг.

  Середні
показники
Гарантовані показники
Статистичні показники:pH-показник
Вологість
Вміст жиру
Білки
Значення Хенні
Розчинність
8,7 - 9,2
3,5 – 4,5%
38,0 - 42,0%
48,0 - 52,0%
21 - 24
>85,0%
8,7 - 9,2
3,5 – 4,5%
38,0 - 42,0%
48,0 - 52,0%
21 - 24
>85,0%
Мікробіологічні показники:Загальна кількість бактерій
Enterobacteriaceae
Salmonella
Staph. aureus
<30.000/г

<10/г
Відсутні/25г
Відсутні/0,01г
<10.000/г

<10/г
Відсутні/25г
Відсутні/0,01г
Харчова цінність в 100 г:Енергетична цінністьБлизько 2400 кДж / 560 ккалБлизько 2400 кДж / 560 ккал