Яєчний порошок
Використовується у виробництві хлібобулочних та м’ясних продуктів, готових страв тощо. Перевагами цього продукту є його структура та емульсійні властивості. Окрім того, порівняно із рідкими продуктами, порошок є зручнішим при зберіганні й перевезенні.
Пастеризований, висушений розпиленням рідкої яєчної маси, порошок. 100 г порошку, розчинені у 300 г води, відповідають 400 г свіжих яєць (близько 8 штук).
Зберігати у сухому, темному, вентильованому приміщенні.
За температури 2 °C: 24 місяці.
За температури 20 °C: 12 місяців.
Блакитний поліетиленовий пакет у картонній коробці або паперовий мішок, маса нетто – 20 кг.
Середні показники | Гарантовані показники | ||
---|---|---|---|
Статистичні показники: | pH-показник Вологість Вміст жиру Білки Значення Хенні Розчинність | 8,7 - 9,2 3,5 – 4,5% 38,0 - 42,0% 48,0 - 52,0% 21 - 24 >85,0% | 8,7 - 9,2 3,5 – 4,5% 38,0 - 42,0% 48,0 - 52,0% 21 - 24 >85,0% |
Мікро | Загальна кількість бактерій Entero Salmonella Staph. aureus | <30.000/г <10/г Відсутні/25г Відсутні/0,01г | <10.000/г <10/г Відсутні/25г Відсутні/0,01г |
Харчова цінність в 100 г: | Енергетична цінність | Близько 2400 кДж / 560 ккал | Близько 2400 кДж / 560 ккал |