Висока якість продукції

Вертикальна інтеграція материнської компанії AVANGARDCO IPL дозволяє керувати усіма процесами, від яких залежить якість продукції - від розведення курей-несучок до пакування і транспортування яєчного порошку. Якість ретельно контролюється на кожному етапі виробництва. Саме тому наша продукція відповідає найвищим стандартам.

Сухий жовток ферментований (термостабільний)

Переважно використовується для виробництва майонезу, оскільки характеризується термостабильностью, а також відмінними емульгуючими властивостями. Забезпечує стабільну емульсію в умовах високої температури, довготривале зберігання. Крім того, в порівнянні з рідкими продуктами, порошок є зручнішим для зберігання і перевезення.

Пастеризований, висушений розпиленням рідкий яєчний жовток. 100 г порошку, розчинені в 125 г води, відповідають близько 225 г рідкого яєчного жовтка.

Зберігати у сухому, темному, вентильованому приміщенні.
За температури 2 °C: 24 місяці.
За температури 20 °C: 12 місяців.

Поліетиленовий пакет у коробці або паперовий мішок, маса нетто – 20 кг.

  Середні
показники
Гарантовані показники
Статистичні показники:pH-показник
Вологість
Вміст жиру
Білки
Вільні жирні кислоти
6,4 - 7,4
3,0 - 4,0%
56,0 - 60,0%
35,0%
6,0 - 11,0%
6,4 - 6,7
3,0 -4,0%
56,0 - 60,0%
33,0 - 38,0%
6,0 - 11,0%
Мікробіологічні показники:Загальна кількість бактерій
Enterobacteriaceae
Salmonella
Staph. aureus
10.000/г

<10/г
Відсутні /25г
Відсутні /0,01г
<10.000/г

<10/г
Відсутні /25г
Відсутні /0,01г
Харчова цінність в 100 г:Енергетична цінністьБлизько 2700 кДж / 640 ккалБлизько 2700 кДж / 640 ккал