Висока якість продукції

Вертикальна інтеграція материнської компанії AVANGARDCO IPL дозволяє керувати усіма процесами, від яких залежить якість продукції - від розведення курей-несучок до пакування і транспортування яєчного порошку. Якість ретельно контролюється на кожному етапі виробництва. Саме тому наша продукція відповідає найвищим стандартам.

Сухий жовток

Використовується в якості інгредієнта для приготування соусів, майонезу, макаронних, хлібобулочних та кондитерських виробів, морозива, тістечок та інших продуктів, для приготування яких необхідний яєчний жовток. Перевагами цього продукту є його смак, колір, структура та емульсійні властивості. Окрім того, порівняно із рідкими продуктами, порошок є зручнішим при зберіганні й перевезенні.

100% натуральний, пастеризований та висушений розпиленням яєчний жовток. 100 г порошку, розчинені у 125 г води, відповідають близько 225 г рідкого яєчного жовтка.

Зберігати у сухому, темному, вентильованому приміщенні.
За температури 2 °C: 24 місяці.
За температури 20 °C: 12 місяців.

Поліетиленовий пакет у коробці або паперовий мішок, маса нетто – 20 кг.

  Середні
показники
Гарантовані показники
Статистичні показники:pH-показник
Вологість
Вміст жиру
Білки
6,5 - 7,0
3,0 - 4,0%
58,0 - 62,0%
35,0%
6,5 - 7,0
3,0 - 4,0%
58,0 - 62,0%
33,0 - 37,0%
Мікробіологічні показники:Загальна кількість бактерій
Enterobacteriaceae
Salmonella
Staph. aureus
10.000/г

<10/г
Відсутні /25г
Відсутні /0,01г
<10.000/г

<10/г
Відсутні /25г
Відсутні /0,01г
Харчова цінність в 100 г:Енергетична цінністьБлизько 2700 кДж / або 640 ккалБлизько 2700 кДж / або 640 ккал