Пастеризований заморожений рідкий яєчний меланж
Використовується для виробництва хлібобулочних, кондитерських виробів, напівфабрикатів, соусів, тощо.
Перевага цього продукту – його структура (гомогенізована), відсутність шкарлупи та перехрестного забруднення.
Пастеризована рідка яєчна маса заморожена, один кілограм замороженого меланжу відповідає 20-24 штукам свіжих яєць.
Зберігати у чистому, добре вентильованому приміщенні.
За температури не вище -18°С - 15 місяців.
За температури не вище -12°С - 10 місяців.
За температури не вище -6°С - 6 місяців.
Харчові каністри 20 кг. 1 палета - 36 ящиків - 720 кг. (нетто).
Середні показники | Гарантовані показники | ||
---|---|---|---|
Статистичні показники: | Масова частка сухих речовин | 23.0% | 23.0% |
Масова частка білкових речовин, %, не менше | 10.0 | 10.0 | |
Масова частка жиру, %, не менше | 10.0 | 10.0 | |
pH-показник | 7.0-8.0 | 7.0-8.0 | |
Вуглеводи | 0.8-1.05% | 0.8-1.05% | |
Зола | 0.63-1.0% | 0.63-1.0% | |
Мікробіологічні показники: | Загальна кількість бактерій | <5.000 CFU/g | <5.000 CFU/g |
БГКП | 10 MAX | 10 MAX | |
Salmonella, 25 г | Відсутні | Відсутні | |
Гриби | 10 MAX CFU/g | 10 MAX CFU/g |