Висока якість продукції

Вертикальна інтеграція материнської компанії AVANGARDCO IPL дозволяє керувати усіма процесами, від яких залежить якість продукції - від розведення курей-несучок до пакування і транспортування яєчного порошку. Якість ретельно контролюється на кожному етапі виробництва. Саме тому наша продукція відповідає найвищим стандартам.

Пастеризований заморожений рідкий яєчний меланж

Використовується для виробництва хлібобулочних, кондитерських виробів, напівфабрикатів, соусів, тощо.

Перевага цього продукту – його структура (гомогенізована), відсутність шкарлупи та перехрестного забруднення.

Пастеризована рідка яєчна маса заморожена, один кілограм замороженого меланжу відповідає 20-24 штукам свіжих яєць.

Зберігати у чистому, добре вентильованому приміщенні.

За температури не вище -18°С - 15 місяців.
За температури не вище -12°С - 10 місяців.
За температури не вище -6°С - 6 місяців.

Харчові каністри 20 кг. 1 палета - 36 ящиків - 720 кг. (нетто).

Середні показникиГарантовані показники
Статистичні показники:Масова частка сухих речовин23.0%23.0%
Масова частка білкових
речовин, %, не менше
10.010.0
Масова частка жиру, %,
не менше
10.010.0
pH-показник7.0-8.07.0-8.0
Вуглеводи0.8-1.05%0.8-1.05%
Зола0.63-1.0%0.63-1.0%
Мікробіологічні показники:Загальна кількість бактерій<5.000 CFU/g<5.000 CFU/g
БГКП10 MAX10 MAX
Salmonella, 25 гВідсутніВідсутні
Гриби10 MAX CFU/g10 MAX CFU/g