Сухий жовток
Використовується в якості інгредієнта для приготування соусів, майонезу, макаронних, хлібобулочних та кондитерських виробів, морозива, тістечок та інших продуктів, для приготування яких необхідний яєчний жовток. Перевагами цього продукту є його смак, колір, структура та емульсійні властивості. Окрім того, порівняно із рідкими продуктами, порошок є зручнішим при зберіганні й перевезенні.
100% натуральний, пастеризований та висушений розпиленням яєчний жовток. 100 г порошку, розчинені у 125 г води, відповідають близько 225 г рідкого яєчного жовтка.
Зберігати у сухому, темному, вентильованому приміщенні.
За температури 2 °C: 24 місяці.
За температури 20 °C: 12 місяців.
Поліетиленовий пакет у коробці або паперовий мішок, маса нетто – 20 кг.
Середні показники | Гарантовані показники | ||
---|---|---|---|
Статистичні показники: | pH-показник Вологість Вміст жиру Білки | 6,5 - 7,0 3,0 - 4,0% 58,0 - 62,0% 35,0% | 6,5 - 7,0 3,0 - 4,0% 58,0 - 62,0% 33,0 - 37,0% |
Мікро | Загальна кількість бактерій Entero Salmonella Staph. aureus | 10.000/г <10/г Відсутні /25г Відсутні /0,01г | <10.000/г <10/г Відсутні /25г Відсутні /0,01г |
Харчова цінність в 100 г: | Енергетична цінність | Близько 2700 кДж / або 640 ккал | Близько 2700 кДж / або 640 ккал |