Cухий білок гелеутворюючий
Використовується в якості інгредієнта для приготування кондитерських, хлібобулочних, м’ясних виробів, для виробництва крабових палочок. Перевага цього продукту – у високій здатності до гелеутворення та гідратації. Окрім того, порівняно із рідкими продуктами, порошок є зручнішим при зберіганні й перевезенні.
100% натуральний, висушений розпиленням, пастеризований, знецукрений яєчний білок. 100 г порошку, розчинені у 700 г води, відповідають 800 г свіжого яєчного білка (близько 25 яєць). Перед використанням рекомендується дати розчину відстоятися до повної абсорбції води.
Зберігати у сухому, темному, вентильованому приміщенні.
За температури 2 °C: 24 місяці.
За температури 20 °C: 12 місяців.
Блакитний поліетиленовий пакет у картонній коробці, маса нетто – 20 кг.
Середні показники | Гарантовані показники | ||
---|---|---|---|
Статистичні показники: | pH-показник Волога Сила гелю Білки Вміст жиру Розчинність | 6,5 - 8,0 6,0 - 8,0% >650 г/см2 >80,0% <0,5% >90,0% | 6,5 - 8,0 6,0 - 8,0% 650 г/см2 >80,0% <0,5% >90,0% |
Мікро | Загальна кількість бактерій Entero Salmonella Staph. aureus | <5.000/г <10/г Відсутні /25г Відсутні /0,01г | <5.000/г <10/г Відсутні /25г Відсутні /0,01г |
Харчова цінність в 100 г: | Енергетична цінність | Близько 1450 кДж / 320 ккал | Близько 1450 кДж / 320 ккал |