Висока якість продукції

Вертикальна інтеграція материнської компанії AVANGARDCO IPL дозволяє керувати усіма процесами, від яких залежить якість продукції - від розведення курей-несучок до пакування і транспортування яєчного порошку. Якість ретельно контролюється на кожному етапі виробництва. Саме тому наша продукція відповідає найвищим стандартам.

Cухий білок гелеутворюючий

Використовується в якості інгредієнта для приготування кондитерських, хлібобулочних, м’ясних виробів, для виробництва крабових палочок. Перевага цього продукту – у високій здатності до гелеутворення та гідратації. Окрім того, порівняно із рідкими продуктами, порошок є зручнішим при зберіганні й перевезенні.

100% натуральний, висушений розпиленням, пастеризований, знецукрений яєчний білок. 100 г порошку, розчинені у 700 г води, відповідають 800 г свіжого яєчного білка (близько 25 яєць). Перед використанням рекомендується дати розчину відстоятися до повної абсорбції води.

Зберігати у сухому, темному, вентильованому приміщенні.
За температури 2 °C: 24 місяці.
За температури 20 °C: 12 місяців.

Блакитний поліетиленовий пакет у картонній коробці, маса нетто – 20 кг.

  Середні
показники
Гарантовані показники
Статистичні показники:pH-показник
Волога
Сила гелю
Білки
Вміст жиру
Розчинність
6,5 - 8,0
6,0 - 8,0%
>650 г/см2
>80,0%
<0,5%
>90,0%
6,5 - 8,0
6,0 - 8,0%
650 г/см2
>80,0%
<0,5%
>90,0%
Мікробіологічні показники:Загальна кількість бактерій
Enterobacteriaceae
Salmonella
Staph. aureus
<5.000/г

<10/г
Відсутні /25г
Відсутні /0,01г
<5.000/г

<10/г
Відсутні /25г
Відсутні /0,01г
Харчова цінність в 100 г:Енергетична цінністьБлизько 1450 кДж / 320 ккалБлизько 1450 кДж / 320 ккал