Охолоджений/рідкий яєчний меланж (пастеризований)
Використовується для виробництва хлібобулочних, кондитерських виробів, напівфабрикатів, соусів, тощо. Перевага цього продукту – його структура (добре гомогенизована), відсутність шкарлупи та перехрестного забруднення.
Пастеризована рідка яєчна маса, один кілограм меланжу відповідає 20-24 штукам свіжих яєць.
Зберігати у чистому, добре вентильованому приміщенні. За температури від 0°С до +4°С - 24 доби.
Асептичний пакет у картонній коробці, маса нетто – 20 кг.
Середні показники | Гарантовані показники | ||
---|---|---|---|
Статистичні показники: | Загальна кількість сухих речовин Сирий білок Загальна кількість ліпідів pH-показник Вуглеводи Зола | 24,0±0,5% 11,0 - 12,5% 9,8 - 10,2% 7,0 - 7,9 0,8 - 1,05% 0,63 - 1,0% | 24,0±0,5% 11,0 - 12,5% 9,8 - 10,2% 7,0 - 7,9 0,8 - 1,05% 0,63 - 1,0% |
Мікро | Загальна кількість бактерій БГКП Коагулазопозитивні Стафілококи Salmonella Бактерія роду Протея Listeria Monocytogenbes | <10,000 КОЕ/г Відсутні/0,1г Відсутні/1,0г Відсутні/25г Відсутні/1,0г Відсутні/25г | <10,000 КОЕ/г Відсутні/0,1г Відсутні/1,0г Відсутні/25г Відсутні/1,0г Відсутні/25г |