Висока якість продукції

Вертикальна інтеграція материнської компанії AVANGARDCO IPL дозволяє керувати усіма процесами, від яких залежить якість продукції - від розведення курей-несучок до пакування і транспортування яєчного порошку. Якість ретельно контролюється на кожному етапі виробництва. Саме тому наша продукція відповідає найвищим стандартам.

Охолоджений/рідкий яєчний меланж (пастеризований)

Використовується для виробництва хлібобулочних, кондитерських виробів, напівфабрикатів, соусів, тощо. Перевага цього продукту – його структура (добре гомогенизована), відсутність шкарлупи та перехрестного забруднення.

Пастеризована рідка яєчна маса, один кілограм меланжу відповідає 20-24 штукам свіжих яєць.

Зберігати у чистому, добре вентильованому приміщенні. За температури від 0°С до +4°С - 24 доби.

Асептичний пакет у картонній коробці, маса нетто – 20 кг.

  Середні
показники
Гарантовані показники
Статистичні показники:Загальна кількість сухих речовин
Сирий білок
Загальна кількість ліпідів
pH-показник
Вуглеводи
Зола
24,0±0,5%

11,0 - 12,5%
9,8 - 10,2%
7,0 - 7,9
0,8 - 1,05%
0,63 - 1,0%
24,0±0,5%

11,0 - 12,5%
9,8 - 10,2%
7,0 - 7,9
0,8 - 1,05%
0,63 - 1,0%
Мікробіологічні показники:Загальна кількість бактерій
БГКП
Коагулазопозитивні Стафілококи
Salmonella
Бактерія роду Протея
Listeria Monocytogenbes
<10,000 КОЕ/г
Відсутні/0,1г
Відсутні/1,0г

Відсутні/25г
Відсутні/1,0г
Відсутні/25г
<10,000 КОЕ/г
Відсутні/0,1г
Відсутні/1,0г

Відсутні/25г
Відсутні/1,0г
Відсутні/25г